LOGO

UUTUUS!

Mikä on feromoni ?

Feromoni tulee kreikan sanoista pherein (kantaa) ja horman (kiihottaa).
Feromonit ovat huomaamattomia hajuja tai kemiallisia viestejä, jotka toimivat signaaleina ja houkuttimina omalle lajille. Yleisin tunnettu eläinperäinen feromoni on myski, jota saadaan myskihirven sukuelinten läheisyydessä sijaitsevista rauhasista. Tiedetään, että kiinalaiset käyttivät myskiä hajusteissaan jo 5 500 vuotta sitten. Nykyiset naisten hajuvedet sisältävät noin 85 prosenttia ja miesten partavedet noin 94 prosenttia synteettistä myskiä.

Feromonit ohjaavat eläimillä niiden käyttäytymistä, pariutumista, sitoutumista ja jälkeläisten hoivaamista. Ihmisillä ne myös edistävät seksuaalista kehittymistä, säätelevät naisten kuukautiskiertoa ja jopa vaikuttavat seksuaaliseen suuntautumiseen. Ne auttavat meitä erottamaan rakastettumme ja perheen-jäsenemme vieraista ihmisistä ja kytkevät äidit läheisesti sylilapsiinsa. Feromonit myös vaikuttavat siihen, miten usein ja kenen kanssa harrastamme seksiä.

Missä feromonit syntyvät ?

Ihmiset erittävät feromoneja ns. isoista hikirauhasista, jotka sijaitsevat mm. kainalokuopissa, sukuelinten alueella, nänneissä ja kallon alueella. Nämä rauhaset erittävät feromoneja erityisesti voimakkaiden tunnetilojen aikana. Kehon karvoitus toimii feromonien kiinnityspaikkoina ja ihon bakteerit vapauttavat feromonien tuoksuvaikutuksen.

Miehet erittävät feromonia, jonka nimi on androstenoni ja joka vaikuttaa pääasiassa naisen käyttäytymiseen. Tämä feromoni viestii nuoruuden voimasta ja viriliteetistä, koska sen tuotanto on riippuvainen veren testosteronitasosta. Naisen tuottama feromoni on nimeltään kopuliini, jota löytyy emättimen eritteestä. Miesten aistima kopuliiniferomoni mm. nostaa elimistön testosteronitasoja.

Missä feromonit aistitaan ?

Feromonit poikkeavat "normaaleista" tuoksuista. Niiden havaitsemiseen elimistö käyttää erityista aistielintä nimeltään"vomeronasaalinen elin", englanniksi VNO - vomeronasal organ. VNO sijaitsee nenässä sierainten välisessä seinämässä. Tästä elimestä on suora hermoyhteys pikkuaivoihin ja se ohjaa ihmisen tiedostamatonta käyttäytymistä. Aidot feromonit saavat aikaan tiedostamattomia käyttäytymismalleja ja muutoksia hormonierityksessä, joihin emme pysty tietoisesti vaikuttamaan.

Vomeronasaalisen elimen sijainti:
SIJAINTI
Mitä hyötyä on feromonituotteista ja miksi niitä käytetään ?

Tehokkaan hygienian, kehon omia tuoksuja peittävien hajusteiden käytön sekä vaatetuksen takia kehon omien feromonien vaikutus on vähentynyt. Feromonituotteiden käytöllä voimme palata takaisin luonnollisempaan olotilaan, kuitenkin täyttäen nykykulttuurimme olemuksellemme asettamat vaatimukset. Feromonien käytöllä voimme mm. tehostaa ihmissuhteitamme, henkilökohtaista viehätystä ja menestystä työ- ja asiakassuhteissamme. Havaittavia vaikutuksia ovat mm. :
- viehätysvoiman lisääntyminen vastakkaisen sukupuolen suhteen
- parisuhteen syveneminen
- seksisuhteen paraneminen
- saman sukupuolen jäsenten arvostuksen vaistomainen lisääntyminen
- parantuneet henkilösuhteet liike- ja työelämässä
- lisääntynyt itseluottamus

Mikä on Vitrax Natural Pheromone Spray ?

Vitraxin perusraaka-aine on hirvieläimen kives- ja verisarviuute, jolla on vuosisatojen pituinen tunnettu historia voimaa antavana aineena pohjoisten kansojen keskuudessa. Sen tehoa lisää poron kaviorauhasesta eristetty myskin kaltaista feromonia sisältävä uute. Vitrax Natural Pheromone Sprayn kaikki ainesosat ovat luonnollisia eläinuutteita, poiketen näin muista markkinoilla olevista täysin synteettisistä valmisteista. Sen käyttö on helppoa, yksi suihkaus päivittäin tai tarvittaessa leuan alle tai kämmenselkään. Tuote soveltuu sekä satunnaiseen että jatkuvaan käyttöön sekä miehille että naisille. Vitrax Natural Pheromone Spray ei muuta käytössä olevan partaveden tai hajuveden tuoksua.

Mistä Vitrax Natural Pheromone Spray on saatavissa ?

Tuotteen valmistaja on Arctic Point Oy Sodankylässä ja yhteystiedot tilausta ja tiedusteluja varten ovat:

Faksi 016 - 613 661
Sähköposti vitrax@luukku.com
GSM 0400 - 822317

Vitrax Natural Pheromone Spray on pakattu 10 ml spraypulloon, joka sisältää n. 50 suihkausta

Hinta kotimaassa sisältäen postiennakko- ja lähetyskulut yhteensä 34,50 €

VIEHÄTYSVOIMAA
taaksealkuuneteen
taaksepäin       alkuun      eteenpäin